Programma

Zondag 7 juni 2015

13.00 uur    Start inschrijven/aanmelden
Vanaf 13.00 uur zijn jullie van harte welkom op het horecaplein in Tiel. Aanmelden* of inschrijven met je team kan bij de daarvoor aangewezen inschrijfbalie. Deze is te vinden te midden van het plein, rechts van Café de Merckt. Het gehele team dient zich aan te melden bij de balie. Hier krijgen jullie ook het deelnemersformulier uitgereikt en deelnamekenmerk. Hiermee hebben jullie toegang tot het quizterrein.
DJ Uzi is aanwezig om alvast in de muzikale stemming te komen.

14.00 uur    SOG band
Dé leukste en populairste studenten coverband van Nederland komt naar Tiel! De muziek van de SOG band kenmerkt zich door de bijzondere diversiteit. De verrassende combinatie van nummers geven de band haar originele en eigentijdse sound, die helemaal past bij The Largest Music Quiz.

15.00 uur    Start Largest Music Quiz
Om klokslag 15.00 uur begint de Largest Music Quiz! Van ABBA tot Avicii en van The Beatles tot Kensington; hoe goed is jullie muziekkennis? De vragen worden getoond op megaschermen.

16.30 uur    Antwoorden ronde & DJ Uzi
Na afloop van de quiz volgen alle antwoorden op de megaschermen. Onder begeleiding van DJ Uzi wordt de spanning opgebouwd; wie wordt de winnaar van de Guinness Book of World Records Largest Music Quiz 2015?

17.00 uur    Prijsuitreiking Largest Music Quiz & bekendmaking record
De jury heeft de antwoorden nagekeken en het aantal deelnemers geteld. Welk team gaat naar huis met de titel ‘Winnaar Largest Music Quiz 2015’ en hebben wij samen het wereldrecord verbroken?

17.15 uur    SOG band & DJ Uzi
Na zoveel spanning is het tijd voor de afterparty!

20.00 uur    Einde

* Vooraf via de website inschrijven voor het event is sterk aan te raden, om onnodig wachten op de dag zelf te voorkomen. Tevens is jouw team op deze manier verzekerd van een plekje. Deelnemen kan in groepen tot maximaal 5 personen. Ben je met 6 personen of meer? Schrijf je dan gerust in met meerdere teams. Meld je hier direct aan.